FAQ

Följ mig på

Copyright © Anders Bohman.

All rights reserved

Vanliga frågor

01.  Om jag ser någon bild här på hemsidan som jag är intresserad av hur gör jag då?


Svar: Kontakta mig via e-post, sms eller röstmeddelande. Jag kommer så fort som möjligt att höra av mig och informera dig om den finns kvar, priset och storleken.


02.  Hur går jag tillväga om jag vill göra en beställning av t.ex. mitt hus?


Svar: Allra bäst är om du mailar mig om din beställning, vad du vill ha avbildat, vilken teknik (olja eller blyerts) och ungefär vilken storlek (format). Bifoga gärna också ett eller flera foto på det du vill ha avbildat. Jag svarar dig sen så fort jag kan.


03.  Hur lång tid tar det att göra en beställningsbild?


Svar: Tiden är helt beroende på teknik (olja eller blyerts), storlek och min tid. En blyerts som är cirka 40 x 30 cm brukar oftast ta tre till fem dagar, när jag väl satt igång. Vanligtvis tar oljemålningar längre tid än blyerts.


04.  Hur gör jag om jag vill se fler av dina bilder i verkligheten?


Svar: Om du är intresserad av att se fler av mina bilder så rekommenderar jag dig att först och främst besöka min nästkommande utställning. Du kan även få besöka min ateljé i Göteborg eller på Styrsö. Kontakta mig i så fall för ett ateljébesök.


05.  Hur får jag reda på när du har din nästa utställning?


Svar: Skicka ditt namn och adress till min mail så sätter jag upp dig på min sändlista, eller gå in på min facebook för att se när min nästa utställning är.Skicka en fråga till mig